Konfirmasjon

Hei! Idag skal en av beste venninna mi konfirmeres. Vi kom akkurat fra kirka, og skal snart dra til lokalet :) Tok et par bilder med Fridtjof tidligere idag som jeg skal poste på bloggen.Kommer også til å ta med meg speilrefleksen og ta masse bilder som jeg skal legge ut på bloggen senere idag :)

Ellers vil jeg bare beklage for den videobloggen som egentlig skulle legges ut, meeeen youtube kontoen min har slått seg vrang så skal prøve å få fikset så fort som mulig :) 

 

Men nå må jeg stikke, snakkes senere :)

 

  

Dagens antrekk

Idag var jeg og min bedre halvdel nede på byen. Bestemte for å dra den litt ut og gå med høye hæler, jeg lover dere, jeg er ikke vant til å gå med det. Jeg er mer en type jente som går i converse og slikt. Haha, er vel ikke den eneste? Var i himmelen da jeg kom hjem og tok de av meg. Tok også et par bilder med selvutløseren for ikke så lenge siden. Har også laget en videoblogg som kommer i kveld! Må bare redigere den først :) 

 Må gjøre video?

Jeg og kjæresten min tenkte å ha en må gjøre video. Til dere som kanskje ikke vet hva det er, så er det at dere må kommentere hva dere vil at vi skal gjøre. Det kan være klekke egg i pannen på hverandre, sminke hverandre i blinde osv. Så det er bare å komme med forslag du vil vi skal gjøre :) 

Tenkte forresten å ha en videoblogg senere idag, men jeg vet ikke helt enda hva den skal være om. Gjerne kom med forslag :)

 


sommer look

Var ute og tok bilder tidligere idag mens sola enda var oppe. Fikk faktisk kjæresten til å ta bildene, så klapp for han. Er så utrolig deilig at sommeren er på vei! Gleder meg til å sitte ute i shorts eller bikini med en kald cola i hånda. Ååh, det er livet det! Må jo prøve å bli litt brun også da. Hahah, men nok om det. 

 
Velkommen til min blogg!

Hei! Jeg har nå startet en blogg som du/dere ser. Jeg kommer til å blogge om meninger, trening, mote, sminke osv. Rett og slett vanlige jente ting om jeg kan si det sånn. Jeg tenkte og komme med litt fakta ting om meg så dere kan bli litt bedre kjent med meg. 

 

* Jeg bor på Sortland (som dere ser i beskrivelsen på bloggen) 

* Jeg elsker å ta bilder, jeg bruker nikon 1100 D.

* Jeg trente mye før, men la det på hylla. Nå skal jeg begynne igjen!

* Jeg har verdens beste kjæreste. 


 


Jeg er på skolen nå, men skal ta noen bilder når jeg kommer hjem slik at jeg får ordnet en ny header. Vi snakkes!

 

 
Hei! Mitt navn er Alice. Jeg er 17 år og kommer fra Sortland. Jeg blogger om alt som faller meg inn f.eks: tanker, meninger, mote osv. Håper du/dere liker det!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits